Musik

Der er også musik..

15-20 Juli

Mandag


20.30

David Mølhede & Rundt Omkring22.00

Manadude

Onsdag


20.30

De Bare Fødder22.00

Denali
Soundsystem

Tirsdag


20.30

Trubaduren &
Hans Rockband21.30

Tundra23.00

Kolbrún


Lørdag


14.00

Triple Fourtune

20.00

Special Delay
21.30

Nødblus

Fredag


20.00

Seizing Blackwater

21.30

Assegai23.00

Kahlo

Torsdag


20.30

Benjamin Dunk
21.30

Rune Duus23.00

Dj Junglelyd

Tundra

Tundra laver pop, der er inspireret af musik fra hele verden. Fra det nordlige Skandinavien til det sydligste Indien. Fra det vestligste Afrika til det østligste Asien. Bandet udgav deres debut album i 2019.

Denali Soundsystem

Reggae, Dancehall, Dub, Steppers
Dubstep, DnB & Jungle. 
During the past ten years, Denali Sound has been building up their "sound" by spinning vinyl, building boxes, promoting Bass Culture and presenting some great artists. 


When Denali is involved, you can expect heavy bass and anything between party bangers and Japanese dub. Denali plays dubstep, dancehall, dub, steppers, dnb and jungle spiced with rare obscure tracks and dubplates.


Seizing Blackwater 
Fire gutter, sprængfyldte med energi, med evne til at nå udover scenekanten og med en mission "at give publikum det show som de fortjener".


Seizing Blackwater spiller fremadkørende hard-rock, helt ud til metal elementer. Der bliver lavet en balance mellem den høje energi, grooves og et godt hook.  

De bare Fødder

De bare fødder er et band der udfordrer forskellige genrer med en stor rebelsk energi og fokus på det melodiske og atmosfæren i numrerne krydset med rap tekster i fredsom sexet særklasse ! De har spillet sammen i 3 år og er tightere end nogensinde! Kom til et brag af en koncert og få dine horisonter udvidet

Rune Duus

I 2016 isolerede jeg mig i et sommerhus i Thy, hvor jeg boede alene i et år. Jeg havde brug for at trække mig væk fra resten af verden og bare være alene. Undervejs lykkedes det mig at indspille mit debut album “Ro Og Fred” som består af danske sange med simple finurlige tekster, som alle kommer fra mine personlige oplevelser og tanker.


Kahlo

Assegai er en del af DJ kollektivet All Smiles.

Vi har alle en stor kærlighed for disco, funk og boogie. Nogle gange med et lille touch af house, og meget gerne med et touch af latin, afro eller orienten.Sidste år spillede vi på Fællestival og Honeyland Festival, hvor vi havde noglehelt fantastiske danse fester!

Kolbrún

She's makes music by using everyday sounds as her instruments both as melody and beats along with different synthesizer sounds and her vocals. Her musical force is her sensitivity to sounds. This makes her notice every creaking door, loud ATM etc. which is recorded and used as instruments through sampling.

Nødblus

Nødblus har spillet på Skarresø de sidste par år i diverse konstalationer og vil kan fortsætte den gode tradition i vores nyeste band - Nødblus

Forestil jer en dansk udgave af Rage Against the Machine.

Manadude

Manadude aka DJ Fukboi aka Joakim Moesgaard, laver hattrick ved at spille på byggefestival for tredje år i træk. Lets get Down! Hvordan man Dj´er maskin-våben-lyde på en fredelig måde og stadig hygger sig med vennerne - det er jo det!

David Mølhede og Rundt Omkring

Vi er et dansksprogede rockband, som er en del af det dynamiske musikmiljø i Svendborg. Vi har lige indspillet vores debutalbum "Sort".

Tripple Foretune

Triple Fourtune is a multi-lingual music collective serving a multifarious buffet of inspiring mantras and shamanic tunes of empowerment from various corners of the world – interfuged with homebrewed songs

Assegai

Vi spiller lidt instrumental rockmusik med lidt varme fornemmelser. Vi har spillet på spot festival for nylig, og i København og Aalborg!

Byggefest ApS, CVR 40493433

Kaarsbergvej 2, 8400 Ebeltoft