Alle hjælper lidt til med at skabe festivalen

Gratis billet til frivillige før festivalen

Byggefestivalen er en samskabende festival, hvor alle hjælper en lille smule til med at skabe den fælles, gode oplevelse. Det er for at styrke sammenholdet, og for at holde billetprisen på et niveau, hvor alle kan være med.


Derfor, når du checker ind i baren med en partoutbillet, skal du derfor dreje lykkehjulet ”take a tjans”, som lander på én opgave du skal udføre i løbet af ugen i 1-5 timer, afhængigt af opgaven.


Har du en én-dagsbillet, behøver du ikke “take a tjans", men vi håber, at du har lyst til at være med til at skabe oplevelsen sammen alligevel.


Du kan være med og få en gratis billet, ved at udføre 15 timers frivilligt arbejde. Du kan hjælpe med opbygning inden festivalens start, den første weekend i hver måned:

5-7 Maj

2-4 juni (lukket for tilmelding)
30 juni - 2 juli

7-9 Juli

17-19 juli nedtagning

(lukket for tilmelding)


Vi er igang alle weekender i tidsrummet: Fredage 12-17, lørdage 11-17, søndage 11-15. Tilmeld dig gerne på forhånd, ellers bare kom glad som du er. Der er arbejdshandsker, snaks, kolde øl og en plads til dit telt.

Tilmelding: Festival@byggefest.dk

International volunteer camp

I samarbejde med MellemFolkelig Samvirke afholder vi en 23 dage lang workcamp med 20 internationale frivillige fra hele verdenen i alderen 18-45 år. 

Dette er en unik oplevelse for alle som deltager, da de får fuldt indblik i fungerer og er med til at være drivkraften på at skabe de fysiske rammer for Byggefestivalen. Konceptet minder lidt om "work-away", hvor deltagerne får kost og logi, og der er ansat to koordinatorer til at hjælpe dem med at skabe den bedst mulige oplevelse for alle.

Kender du en person fra udlandet, som vil være med, så klik her og søg på "MS03"

######CONTENT######