Smugler

Mandag d. 10 juli

Bandet smugler stof til eftertanke om livets facetter i tåge og klarhed i leg med ord. De fem bandmedlemmer skaber god plads til hinanden i lydbilledet og deres tætte bånd træder kraftigt frem med jysk charme som smitter af på publikum


Bandets tilgang til musikken skabes i et rum for at udtrykke sine følelser gennem et lydbillede, som krydser sensitive og sentimentale tanker i et rocket melankolsk univers. Nogle af de tanker, som lagde grundsten for Smugler, var at fjerne bladet fra munden og træde frem med tabubelagte emner som mentalt helbred, maskulinitetens diskurs og ensomhed.

Smugler holder til i det århusianske med rødder i Thy og på Mors.

Brødreparret Kenni & Ronni Bjerregaard skabte bandet

under lockdown i 2020 akkompagneret af deres tre kammerater Elias Kjeldgaard, Anton Skovmose og Emil Ulf. Efter at have spillet sammen i 1 år havde bandet debut på livescenen. I efteråret 2021 delte Smugler en enkelt akustisk sang på YouTube til deres +1.000 følgere på SoMe og senere på efteråret udgav de 4 sange på streamingtjenesterne fra en livesession i deres studie i Beder. Med materiale nok til at fylde scenen ud i over en time, har Smugler fået en kanon start i musikmiljøet og blev i 2021 en del af Thy Music Collective. Bandet har blandt andet lagt dobbelt- og tripplekoncerter samt en udgivelse i støbeskeen for foråret 2022.

######CONTENT######