Tinyhousebyggeri

med Jonas

Hverdag fra 11.00-18.30

Har du en drøm om at bygge et tiny house, men ved ikke hvordan du kommer i gang? Så har du her en unik mulighed for at være med i et helt byggeprojektet.


småBYG afholder et 6 dage langt byggekursus på byggefestivalen, hvor vi bygger et helt hus fra start til slut. Vi bygger et hus på ca 15m2, som kommer til at stå helt færdigt, lige til at flytte ind i. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i de bedste og mest bæredygtige materialer, træ, træfiber og ler.

Man kommer til at have berøring med alle processer fra start til slut. Opbygning af rejsværk, beklædning, vinduer/døre, el, tag, isolering, hems og lerpuds. I løbet af dagene kan du spørge Jonas om de teoretisk ting omkring byggri, off-grid og Tiny-house


Alle pengene fra auktionen går til Den danske naturfond. Ved sidste 'almindelige 10 dagskursus' blev huset solgt for 85.000 kr.


Her kan du se auktionen fra et 10 dags kursus:https://youtu.be/arbSgroXR6A


Se billeder fra sidste 10 dages byggekursus:https://photos.app.goo.gl/rmtL...


Undervisere:

Jonas.

Jeg har studeret bæredygtig energiteknologi og har i flere år arbejdet fuldtid med grøn omstilling med udgangspunkt i tiny house byggeri. Både som konsulent på Grobund og på andre projekter i hele landet.

Derudover er jeg gæsteunderviser på diverse højskoler, efterskoler og ungdomsuddannelser. Mit fokus er at få folk til selv at tage ansvar for den grønne omstilling, at bevæge sig ud af tilskuerrollen og slippe fri af gældsslaveriet.


######CONTENT######